Pytlíky na chleba

Pečete či kupujete kvalitní chléb a stále řešíte, jak chleba uchovat co nejdéle chutný, bez okorávání a plísně? Totéž jsem roky řešila i já. Než jsem se z historických pramenů dozvěděla, jak tehdy uchovávali chléb naši předkové až po dobu 14 dní.

Je mi ctí i potěchou nabídnout vám první 100% lněný vrstvený český pytlík a ubrousek na chleba i pečivo vůbec, na našem trhu, původně vyvinutý pro vlastní potřebu.

pečivo v něm uchováte bez plísní i okorání po mnoho dnů
୭ netřeba v něm pečivo jakkoliv polohovat či větrat
nehrozí žádné zapařování
je přirozeně antibakteriální
českého atestovaného lnu na styk s potravinami
budete jej mít po celý svůj život a mohou ho zdědit i vaše děti
může se prát v ruce i v pračce, vyvařovat i žehlit =  velmi snadná údržba
po celou dobu své životnosti funguje stále stejně a nemění vlastnosti
je ze 100% přírodního a rozložitelného materiálu

A proč to funguje? Protože si materiál nechávám vyrábět na zakázku v potřebné hustotě, gramáži a v co nejpřirozenější formě. Jakákoliv nevhodná úprava totiž přirozené vlastnosti lnu degraduje. Už při studiu vláken nám vštěpovali,  že len má své specifické a nenahraditelné vlastnosti jakýmkoliv jiným vláknem. Dochované prameny našich předků to jen dokazují a jejich moudrost jsem společně se svými znalostmi „vetkávám“ do svých výrobků.

Celou "cestu" mých pytlíků na pečivo naleznete zde: CESTA LNĚNÝCH PYTLÍKŮ

 

TVOŘÍM PRO VÁS RUČNĚ AUTORSKÝ DESIGN UŽ 11 LET
TVOŘÍM PRO VÁS RUČNĚ AUTORSKÝ DESIGN UŽ 11 LET
NADČASOVÝ, MINIMALISTICKÝ, PRAKTICKÝ I NA MÍRU
NADČASOVÝ, MINIMALISTICKÝ, PRAKTICKÝ I NA MÍRU
Z PŘÍRODNÍCH MATERIÁLŮ VLASTNÍCH NEBO ZPRACOVANÝCH V ČR
Z PŘÍRODNÍCH MATERIÁLŮ VLASTNÍCH NEBO ZPRACOVANÝCH V ČR
JUTOVÁ LANA, KŮŽE, MOHÉR, VLNA, BAVLNA
JUTOVÁ LANA, KŮŽE, MOHÉR, VLNA, BAVLNA